Stormvogels 1-Swift1
Vandaag stond Swift 1 op het programma. Deze ploeg staat onderaan maar dat moeten we niet
onderschatten. We spelen vaak beter tegen de bovenste ploegen. Het begin van de wedstrijd was
chaotisch en we liepen achter de feiten aan maar bleven mee score, ondanks dat we niet heel goed
op schot waren. In de rust was het 9-10 en na de rust kwamen we op voorsprong die we opbouwden
tot 4 doelpunten verschil. We pakten beter onze rust en bleven in de wedstrijd met mooie acties en
mooie doelpunten. Uiteindelijk werd het 19-15. Verdiend gewonnen maar zeker een sterke ploeg.
Die gaan hopelijk nog punten pakken tegen onze concurrenten. We staan nu op de derde plaats.

De pupil van de week was J. Loomans

NKV B1- Stormvogels B1
De dames van de B hadden een sterke tegenstander op het programma. De wedstrijd begon meteen
fel en wij scoorden lekker mee. In de rust was het dan ook nog maar 5-3. Helaas liep NKV na de rust
verder uit. De tegenstander was erg fysiek. De B is erg tevreden met het eindresultaat 10-5. Goed