Kraanvogels 2- Stormvogels 4

We kwamen al snel op een 2-0 achterstand door een kansje en een vrije worp. Daarna werd de focus verdedigend beter en hielden we het goed dicht maar misten we helaas drie strafworpen en een aantal kansen die nodig waren om het gat te dichten. Na 10 minuten zonder doelpunten maakte Kraanvogels de 3-0 en Maud reageerde meteen met de 3-1. Helaas reageerde Kraanvogels ook meteen met de 4-1 en 5-1 strafworp. Het tempo verandere meteen toen Laura G. er in kwam. Al snel werd het 5-2 door Laura G en ook de 5-3 werd gescoord door Laura. Na twee gemiste vrije worpen kreeg Arlette een derde kans. Driemaal scheepsrecht, we gaan met 5-4 de rust in. Na de rust wist Laura de 5-5 te maken. Na drie gemiste strafworpen in het team wist Maud de volgende eindelijk te verzilveren, 5-6. Met alweer een strafworp wist Maud onze voorsprong te vergroten en werd het 5-7. Twee doelpunten van Karien en Laura zorgden voor een 5-9 voorsprong. Kraanvogels wist nog een klein kansje te pakken en zette de eindstand op 6-9. Zo konden we onze tweede overwinning op rij pakken!