Stormvogels 1 – Be Quick 1

Vandaag moesten we spelen tegen de nr 3 Be Quick. Spannend en er was veel publiek. We kwamen al snel op een flinke voorsprong. Bij ons vielen de schoten en Be Quick had af en toe wat pech in de afwerking. Ook werd het fysieke spel van een bepaalde dame van Be Quick afgestraft wat voor onrust zorgde in hun team. Gelukkig voor ons werd dit gezien door de heel goed fluitende Mireille van Zoggel, anders zou dit veel frustratie opgeleverd hebben, maar nu liepen we uit tot een 10-4 voorsprong in de rust. Na de rust werden de kansen van Be Quick beter benut en de schoten vielen nu wel. Ze kwamen dichterbij maar gelukkig bleven wij ook scoren. Tegen het einde van de wedstrijd voelden we flinke druk omdat Be Quick in een flow kwam en wij het dicht moesten houden en zelf alleen de goede kansen moesten benutten. Dit werd niet goed uitgevoerd en bij het eindsignaal stond de stand op 15-13. Gelukkig de punten toch binnen gehaald maar hebben we het op het einde ons zelf toch onnodig moeilijk gemaakt. We zien dit maar als weer een leermomentje om ervaring op te doen in de topklasse waar we nu op de derde plaats staan!

De pupil van de week was S. Kouwenhoven

Yell F1: Citroen, citroen, citroen wij worden vast wel ooit kampioen!
Winnend midweek team kan extra speelsters gebruiken

FEEDBACK