Bladella E2 – Stormvogels E2

Vandaag moesten we tegen Bladella. Helaas is het ons dit seizoen nog gelukt om punten te pakken, dus vandaag gingen we er helemaal voor. Vooral omdat onze trainsters een traktatie beloofd hadden als we zouden winnen. Halverwege de eerste helft lukte het Nena om de eerste keer te scoren (0-1). Na de rust scoorden de tegenstanders ook (1-1), waardoor we wisten dat we nog net dat tikkeltje harder ons best moesten doen. Gelukkig scoorde Jill vrij snel erna waardoor we weer voor stonden. Ondanks dat we veel kansen hadden gingen ze er niet meteen in. Omdat Elise er de hele tijd tussen sprong konden we steeds opnieuw aanvallen. 5 minuten voor het einde scoorde Nena nog een keer (1-3). Door goed te verdedigen konden we ervoor zorgen dat de tegenstanders ons niet meer konden inhalen! Gewonnen! We hebben genoten van onze traktatie en volgende week doen we weer ons uiterste best om te winnen! 🍀