Vanwege de  slechte weersomstandigheden, zijn de wedstrijden van het 1e en 3e team afgelast.

Dakos mw1 – Stormvogels mw1.
Woensdagavond, Someren, op het Varendonckcollege speelden we tegen het nog puntloze Dakos. Vanwege het grote enthousiasme om in de midweek te spelen hebben we iedere week een andere opstelling. Dit maakt dat er veel gevarieerde aanvallen zijn en steeds weer een verrassing zijn voor de tegenstander. Deze week vielen de doelpunten lekker; doorloopballen, afstandschoten, wegtrekkers van alle kanten werd er gescoord. Met rust stonden we met 4-7 voor. Tweede helft bouwden we deze voorsprong uit met nog meer verrassende acties naar 7-13. Lekkere pot! Volgende week 20.00 uur thuis tegen Oranje Wit. Mocht je ook zin hebben om gezellig op woensdagavond te ballen, vanaf april starten we met 2 teams op het veld en is wat extra versterking welkom.