Korfbalvereniging Stormvogels Luyksgestel

Ledeninformatie

Gras

Adreswijzigingen

Adreswijzigingen dienen schriftelijk doorgegeven te worden aan Linda (stormvogels.secretariaat@gmail.com) Klik hier om direct te mailen.

 

Blessures

Blessures van meer dan drie wedstrijden moet door de trainster of aanvoerster worden gemeld aan wedstrijdsecretaresse Linda. Dit geldt  vooral voor wedstrijd korfbalsters welke in het 1e of 2e team spelen.

 

Cursussen & Scholing

Personen die geïnteresseerd  zijn in het volgen van cursussen (b.v. jeugdtrainster, scheidsrechter etc.) kunnen informatie krijgen bij het bestuur.

Contact

Kleding

Het is verplicht om tijdens wedstrijden een oranje (jeugd) of een zwart (senioren) rokje te dragen, een zwart shirt en zwarte sokken. Shirtjes worden per team geregeld. De rokjes voor de jeugd krijgt ieder in haar bezit zo lang men bij de vereniging speelt. Hier moet je éénmalig bruikleenkosten voor betalen. De senioren zorgen zelf voor een zwart rokje dat te koop is bij Sport51. Wij willen iedereen strikt aanbevelen om de rokjes niet heter dan 30° C te wassen. Voor sokken moet je zelf zorgen.
Graag een trainingspak mee naar de wedstrijden nemen. Vaak zien we dat kinderen (die reserve staan) in hun rokje langs de zijlijn staan (ook bij zaalwedstrijden). Hierdoor koelen de spieren af, waardoor bij aanvang van de wedstrijd eerder een kans op een blessure ontstaat.

Voetbalschoenen zijn nodig voor de veldcompetitie en goede gymschoenen (geen balletschoentjes) in de zaalcompetitie.

Shirtjes, rokjes en evt. trainingspakken en tassen blijven eigendommen van de vereniging en dienen te worden ingeleverd bij afmelding als spelend lid. Bij onduidelijkheid hierover geeft het bestuur  uitsluiting.

Bij Sport51 zijn trainingspakken, sokken en handdoeken te verkrijgen voorzien van het Stormvogels-logo.

Lidmaatschap

Wil je lid worden? Leuk! Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij wedstrijdsecretaresse Linda Klik hier om direct te mailen. Bij aanmelding dient één pasfoto te worden ingeleverd en een formulier  met naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.

 

Opzegging lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij de wedstrijdsecretaresse Linda Klik hier om direct te mailen. Dit moet uiterlijk gebeuren voor 1 april. Als je je niet schriftelijk afmeldt voor 1 april ben je voor het komende seizoen opnieuw lid van de korfbalvereniging.
Tussentijds afmelden is in principe niet mogelijk. Er kan in ieder geval geen teruggave van de verschuldigde contributie voor het resterende seizoen plaatsvinden. Schriftelijk afmelden kan ook per mail.

 

Materiaal

Indien het materiaal niet in orde is, graag even doorgeven aan Nancy. Voor de aanvulling van de EHBO-koffer zorgt Desiree. Zodra bandage gebruikt is dit even doorgeven. Ben voorzichtig met het materiaal, het is kostbaar en we willen er graag lang gebruik van maken.

Taken

Binnen de vereniging moeten een aantal taken verricht worden om ervoor te zorgen dat de vereniging draaiende blijft. Zo moeten er wedstrijden gefloten worden en zaalwacht geregeld zijn. Hiervoor zijn we blij met de hulp die we mede van de ouders krijgen. Daarnaast is er een jaarlijkse donateursactie en een koekenactie die wordt uitgevoerd door de jongere leden.
Als het je een uitdaging lijkt om te helpen binnen de vereniging als bestuurslid, train(st)er, coach, het maken van foto’s, lid van de PR commissie of iets anders, laat het weten!