Nieuws

Stormvogels 1 – MKV 1

Vandaag, 17 oktober, stond de wedstrijd Stormvogels 1 – MKV 1 op het programma. De twee teams troffen elkaar nog niet eerder, het beloofde dus een verassende wedstrijd te worden.

Al gauw nam Stormvogels de leiding in de wedstrijd. In de 18de minuut stond de thuisploeg voor met een 6-1 stand.
Op dat moment nam Stormvogels de overhand in de wedstrijd door goed verdedigingswerk en afwisselende aanvallen.
MKV bracht een aantal slimme wissels in, waardoor de wedstrijd een ander verloop kreeg.

Na rust bleek dat die wissels van MKV inderdaad de juiste keuze waren. De aanvallen van MKV werden effectiever door erg veel doorloopballen.
Verdedigend had Stormvogels het moeilijker, dit vertaalde zich in moeizamere aanvallen.

Uiteindelijk werd het een spannende wedstrijd met veel doelpunten. Uiteindelijk trok Stormvogels aan het kortste eind. Met de eindstand van 13-15 kwamen beide teams van het veld.

Wedstrijden kunnen twee keer gewonnen worden, enerzijds door punten te pakken, anderzijds door fijn en prima te spelen.
Deze wedstrijd kende veel positieve momenten. Stormvogels neemt deze momenten zeer zeker mee in de komende twee veldwedstrijden.

De laatste twee wedstrijden zal er geknald worden.